Om Mig

Hej! Mitt namn är Madelaine och så långt jag kan minnas har jag älskat att ta bilder. Jag gillar det naturliga och att fånga ögonblicken. Vissa kallar det dokumentärt och jag tänker på det som naturligt. Bilder som återspeglar dagen så som den var.

 

Stunderna man aldrig vill ska ta slut, ögonblicken man vill ha bevarade för all framtid.

Jag är bosatt i Södra Skåne med min familj på landet.  Växte upp i Skanör och har en stor kärlek till havet. Spenderade många dagar, året om på stranden med en analog kamera i handen. 

När jag inte befinner mig bakom kameran så jobbar jag som Digital Kommunikatör. Är en fena på sociala medier och allt vad det innebär. Även där fotograferar jag mycket och har ett stort intresse för produktfotografering och miljöbilder.

 

Som person är jag lugn, social och omtänksam. En typisk "mamma". I min värld går alla problem att lösa och vill man veta något så lär man sig det. Livet är här och nu. 

Som fotograf är jag noggrann, engagerad och lyhörd. Viktigaste för mig är att ni känner er bekväma och avslappnade. 

Jag älskar att föreviga barns spontanitet, den gravida kvinnans glow och mitt hjärta slår extra hårt för kärleken. Bröllop är något jag har kommit att älska att föreviga. Att vara kreativ är något jag måste vara för då mår jag som bäst.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 MADELAINE GUSTIN - gustinsfoto@gmail.com